Три тематични  спортни предавания за UEFA EURO 2020™ стартира от

...
Три тематични  спортни предавания за UEFA EURO 2020™ стартира от
Коментари Харесай

Три спортни предавания стартира БНТ за Европейското по футбол

Три тематични  спортни излъчвания за UEFA EURO 2020™ започва от днес до 11 юли, Българската национална телевизия. 

Всяка заран от 8:40 ч. до 9:00 ч. по Българска национална телевизия 1 феновете ще стартират деня си с лайфстайл-коментарно студио „ Сутрин с UEFA EURO 2020™ ”, отдадено на най-големия футболен конгрес на Стария континент. Водещият Илия Илиев ще среща почитателите с персони от света на културата и изкуството, интересуващи се от футбол. Предаването ще предложи преглед с акцентите от мачовете предния ден - реакциите в обществени мрежи, отзвука на известни персони за мачовете, анонси и предложенията на играта „ Кадър на деня “.

Всеки ден от 12:30 ч. в студиото на „ Днес на UEFA EURO 2020™ “, водещият Иво Бързаков ще посреща феновете в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. Обзорното предаване ще показва идните мачове и ще насочва феновете към всичко най-интересно, което следва денем - превюта, фийчъри на тимовете, конференции, сформира, включвания не репортерските екипи от градовете и графа с прогнози.

Час преди директното лъчение на всеки мач ще стартира коментарното студио „ Трето полувреме ” с водещ Илиян Енев и ще приключва с преглед на деня от 23:55 до 00:30 ч. по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.. Предаването е непокътната територия за футболен разбор на всеки мач и за футболните посетители. мачовете

Два репортерски екипа ще отразяват шампионата на място от общо 8 града в Европа. Тераза Мутафчиева (Ставрева) и Бюлент Мюмюнов ще предават непосредствено от Лондон Рим, Будапеща, Копенхаген, Глазгоу, Амстердам, Мюнхен Санкт Петербург. Мачовете в Испания ще отразява Андрей Демирев, а откриването, мачовете в Англия и Хърватия, един осминафинал и един четвъртфинал ще предава Стефан Георгиев. Ивайло Ангелов ще бъде в Мюнхен за срещата Германия - Португалия и в Рим за срещата Италия - Уелс, както и за два от осминафиналите и полуфиналът. Никола Ибришимов ще отразява осминафинала в Глазгоу и единия четвъртфинал в Санкт Петербург, както и ще разяснява срещата за трофея в Лондон. Петър Василев пък ще разяснява мачовете от София.

Можете да гледате специфичните спортни студия и директни включвания от 11 юни до 11 юли 2021 година по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 Най-актуалното от UEFA EURO 2020 ще можете да следите и онлайн на t
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР